GRATIS LEREN MEDITEREN

Gratis leren mediteren? Dat kan met deze minicursus van Listen Today. Doe deze 5 opdrachten en verras jezelf in hoe makkelijk het kan zijn. Ook gevorderden een goede opfrisser!

 

Gratis leren mediteren, zodat je het eerst eens kunt ervaren voordat je besluit of het wat voor je is. En nu kan dat gewoon, met deze gratis minicursus van Listen Today. Doe de 5 opdrachten en verras jezelf met hoe makkelijk het kan zijn. Ook gevorderden een goede opfrisser! Want op één op andere manier is het moeilijk om er echt een gewoonte van te maken, we hear you. 

 

Het is meer dan ooit nodig

Vergeet niet dat het meer dan ooit nodig is om rustmomenten te creëren in ons leven, want onze schema’s zijn overvol. En onze trouwe hersenen verwerken alle input van de dag (wat meer en meer wordt) nog steeds op dezelfde manier als onze voorouders, die een stuk minder te verwerken hadden. Geef ze die paar minuten rust! 

De cursus geeft je 5 tips en 5 simpele opdrachten waardoor het mediteren ineens wél lukt. Je zult merken dat het eigenlijk super makkelijk is! Niks geen strenge regels, het is juist smooth en easy. 

Je zult leren over:
– d
e techniek, wie jij bent speelt daar een grote rol in,
– w
aar, wanneer en hoe lang,
– 
en je krijgt essentiële tips waardoor je net anders tegen mediteren aan zult kijken, waardoor het ineens wel gaat lukken.

 

Hoe kan ik gratis leren mediteren? 

Wil je ook dat ‘aha, zo doen mensen dat dus’ moment ervaren, vul je naam en e-mailadres hieronder dan in om op de pagina te komen waar je de gratis cursus kunt downloaden. Als je de muis op het betreffende plaatje houdt, zie je het wachtwoord (ww). De rest wijst zich vanzelf, dus ga er gelijk even lekker voor zitten!

Let op: als je al lid bent van de nieuwsbrief van Listen Today en je wilt deze cursus ontvangen, werkt het net ietsje anders. Je kunt hieronder gewoon je gegevens invullen. Maar zo gauw je op de button ‘Give it to me!’ klikt, verschijnt daarboven gelijk een link in het stukje tekst. Die link kun je copy-pasten in de url balk en dan kun je via de juiste button op die pagina de cursus gewoon downloaden.

En anders kun je hier teruggaan naar de homepage.

 

* indicates required