inschrijfimage-gratis-meditatieguide

Denk je erover om te gaan mediteren, of ben je er al regelmatig mee bezig? Maar lukt het je nog niet om er echt een gewoonte van maken?

Ten eerste, supergoed, dat je er over nadenkt. Want in het drukke tijdperk waarin we leven, is het meer dan ooit nodig om rustmomenten te creëren. Onze hersenen verwerken alle input van de dag (wat meer en meer wordt) namelijk nog steeds op dezelfde manier als onze voorouders, die een stuk minder te verwerken hadden.

Deze mini-cursus is geschreven door yoga-docenten Dorien en Robien. Ze hebben de voordelen van mediteren aan den lijve ondervonden. De cursus geeft je 5 tips en 5 simpele opdrachten waardoor het mediteren ineens wél lukt. Je zult merken dat het een moeiteloze bezigheid wordt waar je naar uit zult kijken!

Je zult leren over:
– d
e techniek, wie jij bent speelt daar een grote rol in,
– w
aar, wanneer en hoe lang,
– 
en je krijgt essentiële tips waardoor je net anders tegen mediteren aan zult kijken, waardoor het ineens wel gaat lukken.

Wil je ook dat ‘aha, zo doen mensen dat dus’ moment ervaren, vul je naam en e-mailadres hieronder dan in om de gratis cursus te downloaden, de rest wijst zich vanzelf. Ga er dan met een potje thee even lekker voor zitten!

Let op: als je al lid bent van de nieuwsbrief van Listen Today en je wilt deze cursus ontvangen, werkt het net ietsje anders. Je kunt hieronder gewoon je gegevens invullen. Maar zo gauw je op de button ‘Give it to me!’ klikt, verschijnt daarboven gelijk een link in het stukje tekst. Die link kun je copy-pasten in de url balk en dan kun je via de juiste button op die pagina de cursus gewoon downloaden.

En anders kun je hier teruggaan naar de homepage.

 

* indicates required