Over Listen Today… De maatschappij waarin we leven is druk en veeleisend en met Listen Today helpen we je om in die drukke wereld je eigen paadje te volgen, het paadje naar je eigen geluksgevoel. We willen je leren om bewuster te leven, want we denken dat je daardoor betere keuzes kunt maken voor jezelf, je omgeving en de wereld.

Wij willen je helpen om je gelukkig en tevreden te voelen, door beter met stress om te leren gaan, je fitter te voelen, je beter te kunnen focussen en te leren om keuzes te maken vanuit je hart. Onze online programma’s, online cursussen, meditaties en tips over gezondheid, voeding, yoga en meditatie bieden steun en balans in een druk leven.

Klinkt dat goed en wil je meteen aan de slag gaan? Kies dan één van onze FREEBIES uit (of probeer ze allemaal), die we met veel plezier voor je gemaakt hebben en waarmee je alvast een stapje richting je eigen paadje neemt.
>>> Listen Today Freebies – klik hier voor een gratis product

team_image

Dorien IJtsma

Dorien is opgegroeid in Nederland en had altijd al een sterke drive om te reizen en mooie plekken in de wereld te ontdekken. Na haar studie Visual Marketing is ze samen met haar toenmalige Nieuw-Zeelandse vriend naar Canada vertrokken. Daarna zijn ze naar Nieuw-Zeeland verhuisd. Na negen jaar is ze teruggekomen in Nederland met haar hond en beste maatje, Eddie.
Dorien heeft altijd al een grote interesse gehad in meditatie en de verschillende vormen ervan. 15 jaar lang heeft ze vele verschillende technieken bestudeerd en uitgeprobeerd. Daarnaast behaalde zij haar propedeuse natuurgeneeskunde, deed zij cursussen in ‘energy healing’ en werkte ze bij een zeer bijzondere natuurarts. Tijdens al deze avonturen was ze zich altijd bewust van wat goed voelde voor haar, voor haar lichaam en haar omgeving.

team_image

Robien Hali

Bij Robien komt de natuur op nummer 1, wat is terug te zien in haar hobby's fotografie, paarden en snowboarden. Toen ze klein was heeft ze op de School voor Filosofie in Amsterdam al geleerd om even 'stil te zijn'. Daar was dat een normale gang van zaken, maar in het dagelijks leven komt dat er vaak helemaal niet van. Na een studie aan het Instituut voor Fashion, Management en Design, een aantal jaren in haar geliefde Nieuw-Zeeland en een carrière in de hostelwereld, werd de natuur en gezond zijn haar grootste focus. Een studie tot voedingsdeskundige, een cursus Ayurveda, een yoga teacher training en enorm veel boeken verder, is ze ervan overtuigd dat ze dit kan overbrengen aan anderen.

OPLEIDINGEN

Robien
Voedingsdeskundige: CIVAS opleiding (hbo-niveau)
Hatha-yoga-docente: Arhanta Yoga Ashram

 

Dorien
Propedeuse Natuurgeneeskunde: Naturopathic College of New Zealand
Hatha-yoga-docente: Arhanta Yoga Ashram

LISTEN TO THE WIND, IT TALKS
LISTEN TO THE SILENCE, IT SPEAKS
LISTEN TO YOUR HEART, IT KNOWS

 

NATIVE AMERICAN PROVERB

LET'S MEET
  • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief zodat ons beste materiaal, onze nieuwste blogs en exclusieve acties voor onze nieuwe producten gelijk in je inbox zullen belanden eens per week.
  • Op Facebook posten we onze artikelen, linkjes naar dingen die wij interessant en nuttig vinden en waar jij zeker veel aan zult hebben en mooie quotes. We zullen je op de hoogte houden van onze producten (waar we nu hard aan werken) en we zullen je soms ook om je mening vragen.
  • We plaatsen foto’s van Listen Today achter de schermen op Instagram, maar ook quotes en andere mooie beelden.
  • Op onze Pinterest boards laten we zien wat we mooi, leuk en belangrijk vinden over onderwerpen die met Listen Today te maken hebben.
  • Op Twitter posten we alle nieuwe blogs, dus als je fan bent van Twitter en onze blog wilt lezen, komt dat helemaal goed.
  • Heb je een goed idee voor een gastblog? Dan kun je natuurlijk contact met ons opnemen.